Редактор: e-mail: Кадър бТВОбявихме награда за тези, които заснемат хора от здравните

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВОбявихме награда за тези, които заснемат хора от здравните
Коментари Харесай

Емил Коларов: Ако отворят заведенията на 1 март, искаме да знаем поради какви причини някога отново ще ни затворят

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Обявихме премия за тези, които снимат хора от здравните управляващи да нарушават ограниченията в заведения, защото получихме такива сигнали. Ние взехме решение да забележим дали има някой, който издава заповеди, пък в това време е на някакво такова заведение. Аз нямам доверие на тези сигнали, само че за какво пък да не имаме вяра. Досега не са ни показани фотоси за нарушаване на ограниченията от страна на тези, които издават законите.

Това сподели в " Лице в лице " по бТВ шефът на Сдружението на заведенията Емил Коларов.

Бях на среща в Национална агенция за приходите и Министерство на стопанската система във връзка отварянето на заведенията на 1 март. Засега чакаме да има обезщетения на бизнеса за януари, т.е. в този момент да се подават документите за февруари. Очакваме, в случай че не ни отворят, което се надяваме да не се случи, защото се надяваме да ни отворят този път, само че в случай че не ни отворят, би трябвало да ни компенсират за този месец, в който няма да бъдем отворени. Ако ни отворят, би трябвало да има ясни правила и да се знае в миналото и заради какви аргументи още веднъж ще ни затворят, в случай че до момента не съумяха да ни потвърдят, че ние сме най-опасният отрасъл. При нас се съблюдават безусловно всички ограничения, ние сме проверявани непрекъснато, дето се споделя непрекъснато, когато работим. Вижда се и когато не работим, само че и когато работим, непрекъснато ни ревизират, и от полицията, и за съблюдаване на ограничения за носене на защитни маски. Видя се на 14 февруари какъв брой доста хора се събраха незаконно да честват, дали в къща за посетители, дали в  хостел, дали в заведение. Значи по-добре да работи сектора и да работи на ярко, с цел да можем и ние да направляваме това, което се случва, сподели още Емил Коларов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР